online coaching

Kies je pakket

Kies het pakket waarmee jij wilt starten. De pakketten zijn verschillend afhankelijk van de lengte van het coachingstraject. Daarnaast is er de mogelijkheid om naast de Online Coaching ook Personal Training te volgen.

Programma op maat

Aan de hand van het intakeformulier en gesprek maakt de coach een programma op maat, waarmee jij aan de slag kunt. Het voedings- en trainingsplan wordt samen met je coach besproken zodat er geen onduidelijkheden ontstaan.

24/7 contact

Je kunt tijdens jouw coachingstraject ten alle tijden bij je coach terecht voor vragen en/of onduidelijkheden. Op deze manier is er veel contact en zijn we nauw betrokken bij al onze cliënten.

Toegang tot eigen coaching App

Daarnaast zul je toegang krijgen tot de Personal Progress App waarin je eenvoudig je voeding kunt tracken en je trainingsprogressie kunt bijhouden. Hierin zal tevens je trainingsprogramma zichtbaar worden en krijgen de coaches inzicht in jouw voortgang.

Check-ins (wekelijks)

Tijdens het coachingstraject vinden er wekelijkse check-ins plaats om je progressie te meten en je struikelblokken boven water te halen. Dit is belangrijk om te kijken of je on-track bent en kunnen de coaches tijdig bijsturen waar nodig.

Pakket 1 :
Online Coaching
(3 maanden)

€69,95 P/m

Pakket 2:
Online Coaching
(6 maanden)

€59,95 p/m

Pakket 3 :
Online Coaching
(12 maanden)

€49,95 P/m

Pakket 4:
Online Coaching + personal training
(3 maanden)

€149,95 p/m

Heb je nog vragen of onduidelijkheden over onze coaching of Personal Training? Neem contact op via een van de onderstaande gegevens of plan vrijblijvend een gratis intakegesprek in via het formulier hiernaast. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

info@personal-progress.nl

Neem contact op!