Over ONS

Over personal progress

Personal Progress is ontstaan uit de passie voor fitness en een gezonde lifestyle. Door de jaren heen hebben we voor onszelf een gezonde en haalbare leefstijl gecreëerd, die we graag met andere mensen willen delen. Een gezonde lifestyle is iets waar veel mensen zich mee bezig houden. Echter weten mensen vaak niet waar ze moeten beginnen en liggen er tegenwoordig steeds meer verleidingen op de loer. Daarnaast wordt er veel desinformatie verspreid waardoor mensen vaak op het verkeerde been worden gezet. Hierdoor wordt een gezonde lifestyle steeds moeilijker gemaakt. Ook is obesitas een toenemend probleem en worden de gevolgen hiervan steeds duidelijker. Onze coaching zorgt voor bewustwording van voeding, training en een gezonde lifestyle waar je je hele leven voordeel van zult hebben.

In onze coaching proberen we je een geheel nieuwe lifestyle aan te leren. Zie dit niet als dieet waarbij de kans groot is dat je na verloop van tijd in oude gewoontes terug zult vallen. Wij bieden een lifestyle waarbij je gezond leeft maar er ook ruimte is om te genieten. Dit is dus geen kip/rijst/broccoli- of crash-dieet die niet vol te houden is maar een lifestyle die levenslang kan worden toegepast.

Bij Personal Progress ben je geen nummertje maar zul je altijd persoonlijk worden begeleid. We zijn betrokken bij al onze cliënten en helpen graag mensen met het behalen van hun doelen. Personal Progress bestaat uit twee nuchtere en realistische coaches en werken resultaatgericht. Beide coaches hebben een totaal verschillende achtergrond waardoor we ons gemakkelijker kunnen inleven in de situatie van een cliënt.

Of je doel nou is om af te vallen, aan te komen of gespierder te worden, bij Personal Progress ben je aan het juiste adres. Wij zijn ervan verzekerd dat we alle kennis in huis hebben om jouw doelen te behalen.

Over thomas

Mijn naam is Thomas Houtsma, woonachtig in Harkema en ben al enkele jaren veel in de sportschool te vinden. Een aantal jaren geleden ben ik een transformatie ondergaan waarbij ik meer dan 45kg ben afgevallen.

Toen ik hieraan begon had ik nog geen enkele kennis over voeding en training. Doordat ik erg weinig at viel ik wel af, maar na een tijdje realiseerde ik mij dat de manier waarop ik het aanpakte niet levenslang was vol te houden. Daarom ben ik mij verder gaan verdiepen in voeding en training en heb ik mezelf een gezonde en haalbare lifestyle aangeleerd die ik graag met anderen wil delen.

Nadat ik meer dan 45kg was afgevallen en erg mager was geworden wilde ik gespierder worden. Hierdoor moest ik meer gaan eten en dus aankomen. Omdat ik dus veel ervaring heb met zowel afvallen als aankomen, kan ik me goed verplaatsen in de verschillende situaties van onze cliënten.

Klaar voor blijvende verandering? Meld je aan en dan spreken we elkaar snel!

Over Remco

Mijn naam is Remco van der Ploeg, 23 jaar oud en woonachtig in Harkema. Mijn hele leven ben ik al bezig met sporten. Ik ben nu zo’n 4 jaar bezig met fitness, voetbal al 19 jaar en daarnaast ben ik regelmatig op de mountainbike te vinden.

Voordat ik begon met fitness was ik eigenlijk alleen maar bezig met cardio training (hardlopen en voetballen). Ik had weinig kennis van voeding en was hierdoor ook bang om te veel te eten, werd alleen maar dunner en had totaal geen energie en kracht. Toen ik in aanraking kwam met fitness ging ik mij al snel verdiepen in de materie en kwam erachter hoe groot het belang is van voeding, training en rust. Maar ook kwamen er heel veel vraagtekens naar boven zoals: Hoe vaak moet ik trainen? Wat moet ik eten? Hoeveel rust moet ik nemen? Heb ik voedingssupplementen nodig? En ga zo maar door, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Uiteindelijk heb ik een methode weten te creëren waarmee je progressie kan maken en die vol te houden is. Ik wil graag mijn kennis delen op het gebied van training, voeding en de gehele lifestyle, zodat ik hiermee andere mensen kan helpen om hun doelen te gaan behalen.

Klaar om je doelen te behalen? Meld je aan dan gaan we samen aan de slag.

Neem contact op!