personal Training

Naast de Online Coaching pakketten is er ook de mogelijkheid om Personal Training te volgen in The Gym Harkema. Tijdens deze uitdagende trainingen word je gecoacht op techniek, intensiteit en wordt de progressie besproken. Uiteraard krijgt je hierbij een op maat gemaakt trainingsplan waar eigen wensen in verwerkt kunnen worden. Tijdens deze uitdagende en vooral leerzame privé trainingen tillen we je trainingstechnieken naar een hoger niveau en leer je onder professionele begeleiding je grenzen te verleggen.

Ook is er de mogelijkheid om 2 op 1 Personal Training te volgen. Bij een 2 op 1 privé training werk je samen met je trainingsbuddy/vriend of vriendin waarbij je een trainingssessie deelt. Je deelt niet alleen de kosten van de sessie, maar het is ook een geweldige manier om elkaar op het goede spoor en gemotiveerd te houden.

Tot slot is er ook de mogelijkheid om Personal Training in groepsverband (Small-Group Training) te volgen. Small Group Training is een intensieve manier van circuit training in een kleine groep van maximaal 6 personen. Het grote voordeel van Small Group Training zijn de lagere kosten per training in vergelijking met 1 op 1 Personal Training. Dit is onder andere ideaal als voorbereiding op evenement (Mud Masters, Strong Viking etc.).

Liever op een andere locatie Personal Training volgen? Neem contact op via de contactpagina en vraag naar de mogelijkheden.

Naast de Online Coaching pakketten is er ook de mogelijkheid om Personal Training te volgen in The Gym Harkema. Tijdens deze uitdagende trainingen word je gecoacht op techniek, intensiteit en wordt de progressie besproken. Uiteraard krijgt je hierbij een op maat gemaakt trainingsplan waar eigen wensen in verwerkt kunnen worden. 

Ook is er de mogelijkheid om 2 op 1 Personal Training te volgen. Bij een 2 op 1 privé training werk je samen met je trainingsbuddy/vriend of vriendin waarbij je een trainingssessie deelt.

Tot slot is er ook de mogelijkheid om Personal Training in groepsverband (Small-Group Training) te volgen. Small Group Training is een intensieve manier van circuit training in een kleine groep van maximaal 6 personen. 

Liever op een andere locatie Personal Training volgen? Neem contact op via de contactpagina en vraag naar de mogelijkheden.

1 op 1 Personal Training

€45 per les

10 lessen met 12% korting

2 op 1 Personal Training

€30 p.p. per les

10 lessen met 8% korting

Small-Group Training

€15 p.p. per les

Personal Training - Ondernemers & Professionals

Vanaf €25 per les

Heb je nog vragen of onduidelijkheden over onze coaching of Personal Training? Neem contact op via een van de onderstaande gegevens of plan vrijblijvend een gratis intakegesprek in via het formulier hiernaast. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

info@personal-progress.nl

Neem contact op!