Frank-progressie

Frank

Volgt: Online Coaching

Gewicht: +7Kg

Het verhaal

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al een sportief iemand geweest. Dit in de zin van voetbal, gym op school etc.. In sportief opzicht had ik weinig te klagen maar toch vond ik altijd dat ik te weinig lichaam en kracht had.

Ik durfde nooit de stap te zetten om naar de sportschool te gaan omdat ik bang was dat mensen naar me zouden kijken en uitlachen. Daarnaast vond ik ook dat ik te weinig kennis had om de stap te maken. Toen Corona voetbal stil legde besloot ik toch naar de sportschool te gaan.

Ik zocht Remco en Thomas op in de sportschool omdat hun destijds al kende. Thomas was een collega van mij en Remco kende ik van voetballen. Ik wist wat ze hadden bereikt in de sportschool en wist dat ze daardoor verstand van zaken hadden. Daarom vroeg ik advies van hun.

Dat is de beste keuze die ik had kunnen maken!

De manier waarop Remco en Thomas coachen werkt heel goed. Ze draaien er niet omheen en zeggen waarop het staat.

Wat ik heel goed vind is dat Remco en Thomas hun coaching aanpassen aan het doel van hun klant. Juist omdat ik het doel heb om meer spiermassa op te bouwen moet daar wat voor gebeuren. Op dagen dat ik er geen zin in had wisten ze mij toch mee te krijgen.

Zoals op de voor – en na foto’s te zien is, heb ik heel wat bereikt qua spieropbouw. Tijdens de coaching van Personal Progress heb ik ontzettend veel geleerd over voeding, progressieve overload en welke oefeningen voor welke spiergroep is.

Naast het lichamelijke ben ik mentaal ook sterker geworden. Van ‘ach, ik doe het later wel’ naar ‘nee, ik ga er nu mee aan de slag!’. Hier ben ik Personal Progress erg dankbaar voor.

De fysieke en mentale resultaten motiveert mij elke dag om te gaan fitnessen.

Naast fitness voetbal ik ook nog steeds. Ook in het voetballen merk ik de voordelen van het fitnessen. Ik ben veel sterker geworden in duels, ik heb meer kracht in mijn benen en ik voetbal ook met veel meer zelfvertrouwen. Ook hierin krijg ik goede coaching van Remco omdat hij zelf ook voetbalt.

Ik raad iedereen aan om naar Personal Progress te gaan. De coaching is heel erg fijn, Remco en Thomas zijn altijd bereikbaar en zijn altijd bereid te helpen.

De stap om naar Remco en Thomas te gaan heeft mij alleen maar positieve resultaten gebracht!

Neem contact op!