Janco foto

Janco

Volgt: Online Coaching

Gewicht: - 22kg

Het verhaal

Als chauffeur zijnde heb je niet een heel actief beroep en is de levensstijl ook niet altijd even gezond. Hierdoor ben ik sinds mijn 18e aardig wat kilo’s aangekomen.

Ik heb meerdere keren geprobeerd om af te vallen maar telkens terugvallen gehad omdat ik er niet veel verstand van had.

Ik ben in januari 2021 begonnen aan deze afval reis met hulp van Remco en Thomas. Zij hebben mij uitgelegd hoe je het beste kunt afvallen ook al beweeg je in het dagelijks leven vrij weinig.

Deze legends ken ik al meerdere jaren en heb gezien waar ze zelf vandaan komen. Dat heeft mij veel motivatie gegeven om door te zetten en ben ik zelf ook begonnen met fitness. Maar ivm mijn werk kan ik helaas niet elke avond sporten dus probeer ik dit zoveel mogelijk in het weekend of op avonden wanneer ik wel thuis ben te doen.

Remco en Thomas hebben al een flinke tijd veel kennis van fitness en voeding. Hierdoor hebben ze een op maat gemaakt trainingsschema voor mij gemaakt waar ik ondanks de onregelmatigheden door mijn werk toch veel progressie door weet te behalen.

Remco en Thomas weten beide van aanpakken en gaan er 100 procent voor.

Zelf ben ik in ongeveer 1.5 jaar 22 kilo afgevallen en de motivatie wordt alleen maar groter wanneer je resultaten gaat zien!

Neem contact op!