succesverhaal-mathijs

Mathijs

Volgt: Online Coaching & Personal Training

Gewicht: -8Kg

Het verhaal

Eind 2021 ben ik begonnen met trainen en na een aantal weken ben ik hier ook serieus mee aan de slag gegaan. Ik besloot toen om te gaan bulken om spiermassa op te bouwen.

Na een iets te enthousiaste bulk, wat voornamelijk in het teken stond van zoveel mogelijk eten, stond er na enkele weken zomaar 89 kilo op de weegschaal, eind januari 2022. Ik was erg vettig geworden en besloot te gaan cutten. Ik had eigenlijk geen idee waar ik mee bezig was maar door mijn calorie inname bij te houden en op de eiwitten te letten had ik in november een gewicht van 76 kilo bereikt. Omdat mijn gewichtsverlies hier stagneerde heb ik besloten om coaching bij Personal Progress te nemen.

De persoonlijke coaching en tips en tricks hebben mij uiteindelijk heel ver gebracht. Niet alleen ben ik er in geslaagd om op een gezonde manier nog 8 kilo kwijt te raken, in 12 weken. Ook heb ik ontzettend veel belangrijke nieuwe dingen geleerd omtrent training, spiergroei en herstel. Daarnaast heb ik tijdens de Personal Trainingen van Thomas geleerd om écht hard te trainen en mijn grenzen te verleggen. Ook heb ik een nieuwe kijk op voeding waar ik de rest van mijn leven wat aan heb.

Nu deze periode van afvallen er bijna op zit ben ik samen met Personal Progress een plan aan het maken om weer te gaan bulken. Deze keer gecontroleerd, zoveel mogelijk spiermassa opbouwen zonder teveel in vetmassa aan te komen.

Wil jij ook je trainingen naar een hoger niveau tillen en het maximale uit jezelf halen op zowel lichamelijk als mentaal gebied, dan is de coaching van Personal Progress echt een aanrader.

Neem contact op!